Αυτή είναι η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρσεναλ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι βασικοί όροι γύρω από τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ από την Αρσεναλ στον ΠΑΟΚ έχουν οριστικοποιηθεί και απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να κλείσει το «deal».

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σημαντικά το θέμα της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού από την Άρσεναλ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λονδίνο, ο Άγγλος επιθετικός ετοιμάζεται για να «πετάξει» από την αγγλική πρωτεύουσα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και τη Δευτέρα (30/7).

Η Άρσεναλ, μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της με τον Ακπόμ, αποφάσισε να τον παραχωρήσει, από την Σιντ Τρούιντεν αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ είναι σε πολύ μικρότερα νούμερα. Οι Άγγλοι θα εισπράξουν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα διατηρήσουν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Σημαντικός παράγοντας, που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του «Δικεφάλου», στην πορεία των διαπραγματεύσεων ήταν η συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δε συνέβαινε με τις περισσότερες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ