Δημητρίου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας- Ευθύνη μας τον κάνουμε να χαμογελά»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ρόστερ της Ομόνοιας χθες (16/07) και ο εκπρόσωπος τύπου των «πράσινων», Ανδρέας Δημητρίου προέβηκε σήμερα (17/07) στις δικές του ραδιοφωνικές δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0:

Για τη χθεσινή μέρα και τον κόσμο:

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία. Αποτελεί ευθύνη για εμάς αυτή η εικόνα. Ευθύνη ώστε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελά. Είδαμε και πολλά παιδιά στην κερκίδα και ήταν κάτι πολύ ωραίο. Έχουμε στόχο να αγκαλιάσουμε τις οικογένειες και τα παιδιά. Γι’ αυτό θα δημιουργήσουμε οικογενειακή κερκίδα. Απολογούμαστε στα παιδάκια που δεν πρόλαβαν να πάρουν δωράκια και θα τους δώσουμε σε άλλες εκδηλώσεις. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε τη δουλειά. Το γήπεδο πρέπει να μιλήσει για εμάς. Έχουμε αρκετό έδαφος να καλύψουμε. Έχουν μπει γερές βάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις»

Για τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών:

«Ενημερώσαμε απ’ την πρώτη στιγμή τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για το ποιος είναι ο κόσμος της Ομόνοιας, ποια η ιστορία της ομάδας, πως ιδρύθηκε. Άλλο όμως να το ακούς και άλλο να το ζεις. Απ’ την άλλη όμως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα βλέπουμε ως δεδομένα. Την εμπιστοσύνη του κόσμου πρέπει να την κερδίζεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που είδαν αλλά νιώθουν και την ευθύνη για να κάνουν τον κόσμο περήφανο»

Για τον Πρτσε:

«Είναι στην Κύπρο, πρέπει να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και όταν συμβούν αυτά τότε θα προβούμε στις ανακοινώσεις. Για την ώρα ας μην προτρέχουμε»

Για τον Κατελάρη:

«Έχει χρόνιο πρόβλημα στο πέλμα και μια φλεγμονή η οποία αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή. Ο ποδοσφαιριστής κάνει εξετάσεις και μόλις έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόβλημα θα υπάρξουν και συγκεκριμένες κινήσεις ώστε να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο»

Για τον προγραμματισμό:

«Το στόχο του 80% τον υπερκαλύψαμε. Είμαστε κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Στόχος είναι να αποκτήσουμε και επιθετικό τον οποίο τον βρήκαμε και είμαστε σε επαφές. Από εκεί και πέρα θα αφήσουμε ανοικτό το παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση»

Για τα φιλικά:

«Θα δώσουμε 4 φιλικά στην Πολωνία ενώ θα υπάρξουν και κάποια στην Κύπρο. Είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό που μάλλον θα γίνει στις 5 Αυγούστου»

Για τα διαρκείας:

«Ξεπεράσαμε τα 4100 εισιτήρια. Ο κόσμος είναι ζεστός και είναι κοντά στην ομάδα. Έχουμε ακόμη ένα μήνα και δέκα μέρες»

Για την συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο:

«Μια συνεργασία σημαντική που θα μας βοηθήσει αλλά και θα βοηθήσει το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Θα υπάρξουν υποτροφίες προς αρκετά άτομα για να εξειδικευτούν και θα δίνεται και μια σε μαθητή στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης μας»

Για τις εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν:

«Γίνεται μια συζήτηση με τον Μαργκάσα σε πολύ καλό πλαίσιο και φιλικό επίπεδο. Έχουμε προτάσεις για τον Δημητρίου αλλά και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστής»

Για τον Βύντρα:

«Είναι δεδομένο πως θα μείνει στην ομάδα μας. Μπορεί να αγωνιστεί στο επίπεδο που τον θέλουμε. Μπορεί να βοηθήσει στη νέα σεζόν. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κάποια νέα παιδιά»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ