Πολύ καλές  επιδόσεις για Λοϊζίδου , Αναστάση και Κωνσταντίνου

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, συμμετείχε με πενταμελή ομάδα αθλητών στον Διεθνή Αγώνα «6th Aliakmon Open» που διοργανώθηκε στην λίμνη του Πολύφυτου στην Κοζάνη Ελλάδας. Την Κυπριακή ομάδα αποτελούσαν οι Στέλιος Κωνσταντίνου, Φλωρεντία Λοιζίδου, Στέλλα Αναστάση, Άρτεμης Κωνσταντίνου και Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, όλοι οι Κύπριοι αθλητές σημείωσαν πολύ καλές  επιδόσεις.

Αξιοσημείωτες και εξαιρετικές επιδόσεις αποτελούν οι πιο κάτω:

  • 2/12/55 από την Φλωρεντία Λοϊζίδου (14 ετών), με την οποία ισοφάρισε την προσωπική της επίδοση και το παγκύπριο ρεκόρ γυναικών. Η επίδοση αυτή αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία U
  • 1/12/55 από την Στέλλα Αναστάση (14 ετών) με την οποία βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.  Η επίδοση αυτή αποτελεί την δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία U14, καθώς υπολείπεται μίας μπάλα από το παγκύπριο ρεκόρ γυναικών.
  • 5/14.25/49 από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου (9 ετών). Λαμβάνοντας υπόψη το πολύ νεαρό της ηλικίας του συγκεκριμένου πολλά υποσχόμενου αθλητή, η συγκεκριμένη επίδοση θεωρείται εξαιρετική. Με την επίδοση του αυτή κατέλαβε την 1η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη στα Αγόρια κάτω των 10 χρόνων.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Λεμεσό τον Απρίλιο του 2009, με καταγωγή από την Αμμόχωστο, και είναι μλος του Ομίλου Θαλάσσιου Σκι Αμμοχώστου. Προπονείται καθημερινά, και πρόσφατα κατέλαβε 1η θέση επίσης σε διεθνεις αγώνες στη Βιέννη. Θεωρείται σπάνιο ταλέντο, και χαρακτηρίζεται ως «αθλητής φαινόμενο», αφού οι επιδόσεις του είναι σε πολύ ψηλότερο επίπεδο από όλους τους αθλητές της ηλικίας του.

Επόμενος σημαντικός αγώνας είναι οι Παγκόσμιοι Αγώνες World Junior Waterski Championship που θα διεξαχθούν στην Sesena της Ισπανίας μεταξύ 2-5 Αυγούστου 2018. Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές και τον Ομοσπονδιακό της προπονητή.

  • Επεξήγηση Αποτελεσμάτων : 2/12/55 : 2 μπάλες στα 12 μέτρα σχοινί στα 55 χιλ ταχύτητα σκάφους.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ