Πήραν το μάθημα τους, αλλάζουν τα πάντα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με πολύ γοργούς ρυθμούς κινήθηκε αυτό το καλοκαίρι ο προγραμματισμός στην Ομόνοια.

Μπορεί η διαδικασία αλλαγής καθεστώτος (βλ. σωματείο-εταιρεία) στα διοικητικά και η πρόσληψη νέου προπονητή να ήταν χρονοβόρες, ωστόσο αυτό που πρέπει να πιστωθεί στους «πράσινους» είναι η ταχύτητα με την οποία ενέργησαν στον προγραμματισμό ενόψει της σεζόν 2018-19.

Το είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενες μας αναρτήσεις ότι το στοίχημα για το δίδυμο Ολίβα-Γκόμεθ είναι να έχουν όσο το δυνατό πιο σύντομα ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, προκειμένου στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας να δουλευτεί και να παραχθεί η απαιτούμενη νέα χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Αυτό ήταν κάτι που πήγε λάθος όχι μόνο κατά την προηγούμενη σεζόν, αλλά και κατά τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να βρεθεί σχετικά νωρίς εκτός των αρχικών της στόχων και να παραμένει χωρίς τέλος μακριά από τις διακρίσεις.

Φαίνεται ότι φέτος στο «Ηλίας Πούλλος» και στην Πανανικολή έχουν πάρει τα μαθήματα που έπρεπε και για αυτό λειτουργούν και δρουν με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο στα θέματα του προγραμματισμού.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ