Παρουσιάζει τις νέες κατηγορίες συνδρομών και γνωριμία

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Το Δ.Σ. του Σωματείου της ΑΕΛ με ανακοίνωση του  ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 18 Ιουλίου η ώρα 18:30 θα παρουσιάσει στο St. George στο “Νίκος Σολομωνίδης” τις νέες κατηγορίες μελών.

To Δ.Σ. του Σωματείου Αθλητική Ένωση Λεμεσού (Α.Ε.Λ.) στα πλαίσια της εκστρατείας του, για ενίσχυση του μητρώου μελών του και στροφή στις μάζες του μεγάλου κόσμου της Α.Ε.Λ. σας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των νέων κατηγοριών συνδρομών και ωφελημάτων εκάστης κατηγορίας καθώς και των συνεργαζόμενών επιχειρήσεων στην προσπάθεια μας. Ταυτόχρονα είναι μια καλή ευκαιρία γνωριμίας με τα μέλη του νέου Δ.Σ του Σωματείου. Η εκδήλωση έχει χαρακτήρα ανοικτής συγκέντρωσης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18/07/2018 ώρα 18:30 στην αίθουσα St. George στο Νίκος Σολομωνίδης.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής, επικαιροποίησης των στοιχείων των ήδη υφιστάμενων μελών καθώς και πλήρους ενημέρωσης για τα σχετικά ωφελήματα (εκπτώσεις/παροχές) που θα παρέχονται με τις νέες συνδρομές.

 

Δια της παρούσας απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς τον κόσμο της Α.Ε.Λ. να στηρίξει την εκδήλωση, δίνοντας ώθηση στην νέα αρχή που επιχειρείται. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει δεξίωση.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ