Άκης Αποστόλου: «Αυτές ήταν οι εποχές- Στηρίξετε τον Τορναρίτη»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια; Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Άκης Αποστόλου, αποθεώνει και πάλι τον πρών πρόεδρο της ομάδας, Χριστόφορο Τορναρίτη.

Σήμερα ο κ. Τορναρίτης εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού της ομάδας, ενώ αυτή επέστρεψε στην Β’ Κατηγορία με τεχνικό τον Κώστα Μαλέκκο. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που το πράττει αυτό καθώς το είχε κάνει ξανά και διά μέσω της εκπομπής «ΟΛΑ ΜΑΛΕ».

Αναλυτικά η ανάρτηση στα ΜΚΔ:

«Νοσταλγώ αυτές τις στιγμές. Αν μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω θα έδινα πολύ περισσότερα για αυτή την ομάδα που τόσο έχω στην καρδιά μου.  Ήμασταν όλοι φίλοι, αδέρφια, δεν ξεχωρίζαμε αν ήμασταν ποδοσφαιριστές από τους φιλάθλους. 

Όλοι είχαμε ένα σκοπό.  Να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό μας όρθιο, μακριά από προσωπικά συμφέροντα.  Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τους χιλιάδες φιλάθλους για να είναι μεγάλη ομάδα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα, γιατί κουβαλά στην πλάτη του μεγάλη ιστορία.  Διετέλεσα αρχηγός αυτής της ομάδας και νιώθω περήφανος όπως κάθε Ολυμπιακάκιας. 

Στηρίξετε την επιστροφή Χριστόφορου Τορναρίτη, γιατί τη δεκαετία του 2000 ήταν αυτός ο πρωτεργάτης για την ανάκαμψη του Ολυμπιακού μας.  Άλλοι οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάντια που βρίσκεται τώρα, που έβαζαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από την ομάδα, ακόμα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αλλά σε άλλους ρόλους για να μην φαίνονται (εξαιρείται το νυν συμβούλιο για να μην παρεξηγηθώ) και εάν νομίζετε κάποιοι ότι είμαι βαλτός, τον κύριο Τορναρίτη έχω να του μιλήσω 15 ολόκληρα χρόνια. 

Ένιωσα την ανάγκη να τα πω αυτή τη στιγμή μπας και με την επιστροφή Τορναρίτη ξαναδούμε τον Ολυμπιακό μας εκεί που του αξίζει και εκεί που θέλουμε όλοι μας να τον θαυμάζουμε! Μείναμε μακριά από την ομάδα που αγαπήσαμε, που φτύσαμε αίμα, που δίναμε και τη ζωή μας. 

Χαλάλι… Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω και το ίδιο πραγματικά θα έκανα.  Ματώστε τη φανέλα για να επιστρέψει η Ολυμπιακάρα μας εκεί που της αξίζει. 

Αιώνια στην καρδιά μας! Βίβα Ολυμπιακέ»!

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ