Προτάθηκε ο Μαργκάσα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για όλα όσα αφορούν την Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος…

 

Για το ενδιαφέρον στον Μαργκάσα…

«Προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής και εξετάζεται όπως και πολλοί άλλοι. Δεν προκύπτει οτιδήποτε είναι θέμα της ομάδα προγραμματισμού αν προκύψει οτιδήποτε θα ενημερώσουμε».

Για τον Ονουέγκμπου…

«Ήταν μια περίπτωση που θέσαμε ψηλά στο μεταγραφικά πλάνο της Σαλαμίνας. Ήταν ένα παίκτης που ενδιέφερε πάρα πολύ και ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή μας. Ήρθε την περασμένη εβδομάδα όπου γνώρισε του ανθρώπους της ομάδας, είδε το γήπεδο και την πόλη της Λάρνακας γενικότερα. Καθρέφτης το γήπεδο και ελπίζουμε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του».

Για την επιμονή του Πουρσαϊτίδη στον ποδοσφαιριστή…

«Ήταν δύσκολη περίπτωση. Προτάθηκαν αρκετοί παίκτες. Είναι μια πάρα πολύ καλή συμφωνία η οποία έγινε με πολύ καλούς χειρισμούς. Καταφέραμε να εντάξουμε έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλές παρουσίες στην Γερμανία. Έρχεται την Παρασκευή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και θα παρουσιαστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα στις 16 Ιουλίου στην παρουσίαση του ρόστερ που θα γίνει δίπλα από το γήπεδο, στο βοηθητικό στις 7 το βράδυ».

Για άλλες εκκρεμότητες του ρόστερ…

«Πρωτοκλασάτους κινούμαστε για μέσο και αμυντικό. Αυτές οι 2 περιπτώσεις αφορούν βασικούς ποδοσφαιριστές. Αν προκύψει κάτι καλό θα κινηθούμε και σε άλλες θέσεις. Ο Πουρσαϊτίδης είναι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές του όπως έχει δείξει και με τις επιλογές που έκανε τον Ιανουάριο».

Για τα διαρκείας…

«Αρχίσαν σιγά σιγά να κινούνται. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί η προσπάθεια από τον κόσμο της ομάδας όπως κάνει κάθε χρόνο και είναι πάντα δίπλα μας. Μετά και την παρουσίαση της ομάδας ελπίζουμε να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα εισιτήριά διαρκείας».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ