Τίτλοι τέλους για Χριστοφή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με ανακοίνωση της η φουτσαλική Ανόρθωση γνωστοποίησε πως ο Χριστόφορος Χριστοφή αποχωρεί απ’ την ενεργό δράση. Ένας ποδοσφαιριστής που βοήθησε την ομάδα και αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι όταν η «Κυρία» είχε κατακτήσει τίτλο. Στην ανακοίνωση η Ανόρθωση ευχαριστεί τον φουτσαλιστή και του εύχεται τα καλύτερα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης ανακοινώνει πως ο διεθνής πίβοτ της ομάδας, Χριστόφορος Χριστοφή, αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Ο Χριστοφή μετά από μακρά καριέρα, ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016, δίνοντας σημαντικές βοήθειες, όταν και όποτε χρειάστηκε, αποτελώντας και αυτός σημαντικό γρανάζι της ομάδας που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο.

Θέλουμε να απευθύνουμε στον Χριστόφορο, τις ευχαριστίες μας για τα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα μας, προσφέροντας τον καλύτερο του εαυτό, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης, του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία, με υγεία και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ