Πετεβίνος: «Έχουμε καλύτερη ποιότητα, να το αποδείξουμε»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε με την άφιξη του στο Διεθνής Αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης» και λίγο πριν την αναχώρηση για Λιθουανία, ο εκπρόσωπος τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στον Άστρα 92.8:
Για το στόχο στη Λιθουανία:

«Είναι ένα άγνωστο τοπίο. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί. Τα πάντα θα κριθούν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι το πρώτο βήμα θα είναι με το δεξί».

Για την Σούντουβα:

«Αυτό το οποίο δουλέψαμε απ΄όταν έγινε γνωστή η αντίπαλος μας είναι να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι και να να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό.

Είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη. Πρέπει να αποδείξουμε εντός γηπέδου ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα.

Η Σούντουβα είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά. Είναι μια ομάδα που θέλει και παίζει καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο».

Για την αποστολή: 

«Ο κύριος Μπαλταζάρ έχει επιλέξει τους 21 που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα στα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα. Τρεις από αυτούς θα μείνουν εκτός. Πάμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και το γεγονός ότι έμεινε εκτός:

«Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής έμενε εκτός θα υπήρχε συζήτηση. Αυτό θα συμβεί και σε άλλα παιχνίδια. Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει».

Όσα ανέφερε στα υπόλοιπα ΜΜΕ:

«Είναι το πρώτο από τα πολλά που θέλουμε να ακολουθήσουν, στόχος είναι να είναι μακρύ και ξεχωριστό το ταξίδι. Δημιουργήσαμε ένα στάτους το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε μέχρι τους ομίλους όσο δύσκολο και αν είναι με την αλλαγή κάποιων δεδομένων. Αυτό είναι το πρώτο βήμα του στόχου και πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας καθιστά φαβορί. Υπάρχει σεβασμός στην καλύτερη ομάδα της χώρας είναι πρωταθλήτρια Λιθουανίας, πάει για δεύτερο συνεχόμενο».

Σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας είναι η ομάδα;

«Δεν μπορεί να καθοριστεί αυτό. Είναι στον βαθμό ετοιμότητας ανάλογα με την εποχή. Έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία, ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε μέσα από τα φιλικά».

Για τον Ζαχίντ…

«Ήταν μια έντονης μορφής γαστρεντερίτιδα, το σώμα του ταλαιπωρήθηκε πολύ. Θα θέλαμε να τον είχαμε μαζί μας αλλά αυτό δεν γινόταν. Υπάρχει και υπεραριθμία και ο προπονητής έπρεπε να επιλέξει τους πιο έτοιμους».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ