Ονειρικό ξεκίνημα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στην Γερμανία βρίσκεται από το Σάββατο η αποστολή της Κύπρου, στους 18ους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς αγώνες Beach Volleyball. Οι Γερμανοί δήλωσαν πανέτοιμοι να παρουσιάσουν μία εξαιρετική διοργάνωση σε ένα φανταστικό περιβάλλον και οι πρώτες εντυπώσεις το πιστοποιούν στο έπακρον.

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τις ομάδες μας, αφού σε 4 αγώνες έκαναν το απόλυτο και πλέον έχουν βλέψεις για πρωτιά στον όμιλο τους.

Εξαιρετικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους ο Αντώνιος Λιοτατής και ο Γεώργιος Χρυσοστόμου. Στον πρώτο τους πρωινό αγώνα, οι αθλητές μας αντιμετώπισαν το συγκρότημα της Αρμενίας που αποτελείτο από τους Hakobyan και Balabekyan, και κέρδισαν με σκορ 2 – 0 (21 – 16, 21 – 12). Στον απογευματινό αγώνα αντιμετώπισαν τους Σλοβάκους Lobnik και Primec, τους οποίους κέρδισαν επίσης με σκορ 2 – 0 (21 – 16, 21 – 13). Πλέον, αύριο (10/7) αντιμετωπίζουν την Αυστριακή αποστολή για την πρωτιά στον όμιλο!

Ιδανικά ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα μας αφού η Ζόγια Κωνσταντοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, κέρδισαν τις Πολωνές Duda και Lodej με σκορ 2 – 1 (21 – 10, 19 – 21, 15 – 13). Στον απογευματινό αγώνα οι αθλήτριες μας, αντιμετώπισαν τις Γερμανές, Klinke και Körtzinger και κέρδισαν με το ίδιο σκορ, 2 – 1 (25 – 23, 17 – 21, 15 – 13). Πλέον, και αυτές θα παίξουν για την πρωτιά αφού αντιμετωπίζουν αύριο την αποστολή της Αμερικής!

Η αποστολή μας πήγε στην Γερμανία με βλέψεις και προοπτικές και το έδειξαν από την πρώτη μέρα! Ανεξάρτητα με τα τελικά αποτελέσματα οι ομάδες μας έδειξαν πολλά στον άμμο. Και έπεται συνέχεια!

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ