Κύμα γίγας «καταπίνει» σέρφερ στις πορτογαλικές ακτές (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ένας σέρφερ στην Πορτογαλία,όμως η άμεση επέμβαση των διασωστών τον γλίτωσε από τα χειρότερα.

Οι πορτογαλικές ακτές στον Ατλαντικό ωκεανό αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των απανταχού σέρφερς, καθώς τα πελώρια κύματα που χτυπούν τις ακτές δίνουν στους ριψοκίνδυνους αθλητές μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Όμως, μερικές φορές τα τεράστια κύματα που μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 μέτρα ελοχεύουν μεγάλους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των σέρφερς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περιπέτεια του Βραζιλιάνου Μαρσέλο Λούνα, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα κύμα δεκάδων μέτρων στην παραλία Praia do Norte και λίγο έλειψε να κινδυνεύσει θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από την ορμή του κύματος και παγιδεύτηκε στην δίνη του.

Ευτυχώς, τόσο η εμπειρία του όσο κι η άμεση ανταπόκριση των σωστικών συνεργείων τον έβγαλαν από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε, με τον ίδιο να δηλώνει πως όταν βρέθηκε κάτω από το νερό ήταν «σαν να σε τρώει ένα τέρας».

Ο Λούνα γλίτωσε με ελαφρείς τραυματισμούς, ενώ το βίντεο από την περιπέτειά του είναι άκρως αντιπροσωπευτικό της επικίνδυνης κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο 33χρονος επαγγελματίας σέρφερ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ