Κύμα γίγας «καταπίνει» σέρφερ!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι πορτογαλικές ακτές στον Ατλαντικό ωκεανό αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των απανταχού σέρφερς, καθώς τα πελώρια κύματα που χτυπούν τις ακτές δίνουν στους ριψοκίνδυνους αθλητές μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Όμως, μερικές φορές τα τεράστια κύματα που μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 μέτρα ελοχεύουν μεγάλους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των σέρφερς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περιπέτεια του Βραζιλιάνου Μαρσέλο Λούνα, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα κύμα δεκάδων μέτρων στην παραλία Praia do Norte και λίγο έλειψε να κινδυνεύσει θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από την ορμή του κύματος και παγιδεύτηκε στην δίνη του.

Ευτυχώς, τόσο η εμπειρία του όσο κι η άμεση ανταπόκριση των σωστικών συνεργείων τον έβγαλαν από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε, με τον ίδιο να δηλώνει πως όταν βρέθηκε κάτω από το νερό ήταν «σαν να σε τρώει ένα τέρας».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ