Η ετικέτα του «αουτσάιντερ» και η νέα εποχή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Επιστρέφει δυναμικά στην Α’ Κατηγορία η ΕΝΠ και άπαντες στο Παραλίμνι βαδίζουν προς την νέα αγωνιστική περίοδο με ανεβασμένη την ψυχολογία.

Από τη μια ο εκσυγχρονισμός των δομών του συλλόγου επί ημερών Γιώργου Τσόκκου, η δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας, η πρωτοφανής μεταγραφή του Θεόδωρου Αντωνίου στα διοικητικά και από την άλλη η μεθοδική και προσεγμένη δουλειά στον προγραμματισμό, τα πλάνα για ανασυγκρότηση των τμημάτων των Ακαδημιών του και οι νέοι στόχοι που έχουν τεθεί για την επόμενη πενταετία, έφεραν ως φυσικό συνεπακόλουθο την συσπείρωση στις τάξεις του κόσμου των «βυσσινί».

Μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος CYTA 2018-19 απομένουν σχεδόν δύο μήνες, χρόνος αρκετός για να μπορέσει ο Αντρέ Πάους με τους συνεργάτες του να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο και σοβαρό σύνολο που θα κάνει ξανά περήφανο κάθε Ενωσίτη στην νέα εποχή του συλλόγου.

Το μεγαλύτερο, ωστόσο, στοίχημα για την ΕΝΠ είναι να αποβάλει από πάνω της όσο πιο νωρίς γίνεται την ετικέτα του «αουτσάιντερ» στον αγώνα που θα δοθεί για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο Παραλίμνι γνωρίζουν ότι σε ιστορία και χρόνια στην Α’ Κατηγορία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από ομάδες όπως η Πάφος FC, η Αλκή, η Δόξα και ο Ερμής, οι οποίες είτε είναι πρόσφατα νεοσύστατες, είτε έχουν καθιερωθεί στα «σαλόνια» την τελευταία μόνο δεκαετία.

Σεβασμός και εκτίμηση προς κάθε αντίπαλο υπάρχει, φέτος όμως είναι η σεζόν που καλούνται να αποδείξουν ότι η φανέλα τους είναι βαρετή και η θέση τους στους μεγάλους είναι μόνιμη. Αν τα καταφέρουν θα το κρίνει ο χρόνος και μόνο αυτός…

Tάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ