Γ.Κούσουλος: «Η υποστήριξη του κόσμου θα είναι η δύναμή μας»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τέσσερα χρόνια.

O Γιάννης Κούσουλος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε περισσότερες από 110 συμμετοχές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου.

“Είναι ένα νέο ξεκίνημα, με όλα τα συναισθήματα που φυσιολογικά προκύπτουν μετά από μια τέτοια εξέλιξη. Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα. Θα δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που της αξίζει. Αναγνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός θα είναι σε ψηλά επίπεδα, όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Αναμφίβολα, η υποστήριξη του κόσμου θα είναι η δύναμή μας” ανέφερε ο Γιάννης Κούσουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ