Με άριστα το 10 παίρνει… 11 το καμπ της «Κυρίας»!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη και αυτός είναι ο λόγος, που προσελκύει και την ποσότητα! Για το καλαθοσφαιρικό καμπ της Ανόρθωσης ο λόγος, το οποίο πραγματοποιείται στη Λεμεσό, καθώς άνοιξε τις πύλες του από τις 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 7 Ιουλίου.

Κάθε χρόνο, από τότε που ξεκίνησε αυτή η διοργάνωση, τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος πληθύνονται και αυτό, δίχως άλλο, εμπνέει μεγάλη ικανοποίηση στους διοργανωτές, που είναι οι Αντώνης Μικελλίδης και Σάκης Πασσάς. Αυτήν τη χρονιά όμως, υπάρχει και η μεγάλη… τριπλή ατραξιόν της διοργάνωσης που έχει να κάνει με την παρουσία τριών εκ των κορυφαίων παικτριών της Ευρώπης!

Ο λόγος, για τις Ελληνίδες Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου και Σλοποτάνκα Τούβιτς από τη Σερβία! Οι τρεις αυτές παίκτριες είναι από τις λίγες εκείνες που κατάφεραν να… κατακτήσουν τον Ατλαντικό, μιας και αγωνίστηκαν και στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και επομένως, η παρουσία τους στην Κύπρο, δεν αποτελεί απλά ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Ανόρθωση, αλλά και για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα στην ολότητα της!

Καθοδηγητής, για μιαν ακόμη χρονιά, ο διακεκριμένος εξ` Ελλάδος προπονητής, Μάνος Μανουσέλης. Μέσα και από τη φετινή διοργάνωση, η Ανόρθωση δίνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα! Ότι η επιστροφή της στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου ήδη συντελείται και η συνέχεια αναμένεται… ορμητική και θεαματική!

Μάριος Πολυδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ