«Μαϊμού» Formula 1 αναμένεται να σπάσει ταμεία! (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Περισσότερα από 10.000€ θα χρειαστεί, όποιος θελήσει να αγοράσει αυτό το «κουφάρι» της Williams του 2005, χωρίς φυσικά να είναι γνήσιο και εννοείται, χωρίς κινητήρα και λοιπά μηχανικά μέρη.

 

 

Αν είστε άνθρωπος που του αρέσει η Formula 1, πάντα ήθελε μια διακοσμητική στο σαλόνι του και του περισσεύουν κάποιες χιλιάδες ευρώ, έχουμε την κατάλληλη δημοπρασία για εσάς. Ο οίκος SilverstoneAuctions, που διοργανώνει δημοπρασίες στην πίστα του Σίλβερστοουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα βγάλει στο σφυρί ένα μονοθέσιο Williams του 2005, σαν αυτό που έτρεχε ο Μαρκ Γουέμπερ την αντίστοιχη χρονιά.

Θα χρειαστείτε περίπου 13.600€, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για να την αποκτήσετε όμως μη νομίζετε πως θα «χτυπήσετε» κάποιο κελεπούρι αφού όπως είναι λογικό, υπάρχει ένα «αλλά». Δεν πρόκειται για ένα πλήρες μονοθέσιο, με κινητήρα, μετάδοση και λοιπά, αλλά στην ουσία, ένα κουφάρι, πιστή αντιγραφή του πρωτοτύπου.

Επίσης, δεν είναι και ένα ορίτζιναλ μονοθέσιο που απλώς δεν έχει μηχανικά μέρη! Πρόκειται για μια καλά κατασκευασμένη replica που ακόμη και ο ίδιος ο Γουέμπερ αν δει, θα πιστέψει ότι είναι πραγματική. Αν ενδιαφέρεστε να την αγοράσετε, για να διακοσμήσετε κάποιο μέρος του σπιτιού σας με αυθεντικό αέρα Formula 1, σε μια εποχή που το σπορ βρισκόταν στα πολύ «πάνω» του, θα πρέπει να βρεθείτε στην Αγγλία στις 19 Ιουλίου.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ