Συμπεράσματα και αλλαγές στην Αυστρία

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Όσα γράφονταν πριν την μετάβαση του Απόλλωνα στην Αυστρία επιβεβαιώνει η τεχνική ηγεσία των δευτεραθλητών.

Αναφερόμαστε, βεβαίως, στην επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του να μην προβούν σε βεβιασμένες και επιπόλαιες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού 24 ημέρες μετά την επίσημη έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου καταγράφουν μόλις τρεις κινήσεις προσθέσεων (Καρώ και Χ.Κυριάκου (επιστροφή από δανεισμούς) και Μπρου), ενώ αποχώρησε σχεδόν μια ολόκληρη ενδεκάδα ποδοσφαιριστών (Μπεντόγια, Άλεφ, Γιάκολις, Μαρτίνεζ, Πιτιάν, Αγγελή, Χατζηβασίλης, Σωφρονίου, Άλαν και Ντα Σίλβα).

Επιστρέφουμε, λοιπόν, στην αρχή λέγοντας ότι ο Κύπριος τεχνικός επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των αθλητικών ΜΜΕ στο γεγονός ότι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν θα βιαζόταν να ολοκληρώσει τα κενά στο ρόστερ, αλλά θα περίμενε να καταγράψει πρώτα κάποια συμπεράσματα στην Αυστρία και μετά να κινηθεί αναλόγως.

Ώριμη και έμπειρη επιλογή για τον Απόλλωνα με την τεχνική ηγεσία να μετρά και να αναλύει την κάθε λεπτομέρεια με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τυχόν λάθη που έγιναν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Η λογική λέει ότι με τις επόμενες ανακοινώσεις θα δούμε και νέα πρόσωπα να ενσωματώνονται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ