Ανακοινώνει Ντούρις, αποστολή και πετά για Βουλγαρία

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ανεβασμένοι ήταν οι ρυθμοί κατά την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Ανόρθωσης.

Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου βρέθηκαν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται στα γήπεδα της Κυπερούντας και σε ξονοδοχείο στον Αγρό, όπου και «ζεστάθηκαν» ακόμη περισσότερο ενόψει της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.

Πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στην Βουλγαρία εκεί όπου θα ταξιδέψουν την Τρίτη (26/06) για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικότερο πρόγραμμα και αποστολή της «Κυρίας» αναμένεται ότι θα ανακοινωθεί είτε αργά το βράδυ της Κυριακής (24/06) από την διοίκηση της εταιρείας, είτε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (25/06) όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμπερίληψη όλων των ποδοσφαιριστών που θέλει να πάρει μαζί του ο Ρόνι Λέβι.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Μίχαλ Ντούρις, τον οποίο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρνουν στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής (24/06) προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Αμμοχωστιανούς.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ