Στην αναζήτηση… ενδεκαδάτων!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Έφυγαν, δίχως άλλο, αξιόλογοι παίκτες από τον Απόλλωνα και… πάλι δίχως άλλο, οι γαλάζιοι βρίσκονται στη διαδικασία αντικατάστασης των!

Είναι βέβαια ολοφάνερο ότι από τη στιγμή που αποτέλεσαν παρελθόν για την ομάδα οι Άλεξ Ντα Σίλβα, Μαρτίνες, Γιάκολς και Ζάντερ, που όλοι τους ήταν βασικοί στην προσπάθεια που είχε κάνει η ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, στον Απόλλωνα προσπαθούν να αναπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που μοιραία έχουν δημιουργηθεί.

Πως μεταφράζονται αυτά τα κενά; Ένα (τουλάχιστον) “δεκάρι” χρειάζεται… επειγόντως για τους γαλάζιους. Όπως επίσης και ένα αριστερό μπακ.

Χρειάζεται επίσης και ένας παίκτης που να αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Επαναλαμβάνουμε, ότι αναζητήσεις γίνονται, στον Σοφρώνη Αυγουστή καταφθάνουν συστάσεις και αξιολογούνται. Επομένως, αναμένονται και οι τελικές αποφάσεις για τις κατευθύνσεις όπου θα γίνουν οι κινήσεις.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ