Η ώρα του Ιραόλα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Άντονι Ιραόλα θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΑΕΚ (11.00), στο πλευρό του νέου τεχνικού διευθυντή, Άντερ Μουρίγιο, και ο κόσμος της ομάδας της Λάρνακας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την φιλοσοφία του.

Κάποια πράγματα τα γνωρίζουμε ήδη, αφού ο Βάσκος τεχνικός έχει δώσει κάποιες συνεντεύξεις στην πατρίδα του από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα σελίδα της καριέρας του. Ενδεικτικό κι αυτό του μεγάλου εκτοπίσματος που έχει στην Ισπανία λόγω της σπουδαίας του καριέρας ως προπονητής.

Ωστόσο είναι προφανές πως σήμερα θα δεχτεί περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την ΑΕΚ και οι τοποθετήσεις του αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και οι εξηγήσεις του Άντερ Μουρίγιο για την επιλογή του, αν και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει επίσης μιλήσει στην Ισπανία επί τούτου και έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άντονι Ιραόλα.

Ο Βάσκος τεχνικός αναλαμβάνει μία μεγάλη πρόκληση, αφού για πρώτη φορά θα προπονήσει σε επαγγελματικό επίπεδο (πέρυσι ήταν προπονητής σε ακαδημίες), και δείχνει διψασμένος να πετύχει.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ