Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Δοκιμάσαμε το Seri της Stoiximan! Εσύ ακόμη να παίξεις για να κερδίσεις 1 εκατ. ευρώ;
Editorial

Δοκιμάσαμε το Seri της Stoiximan! Εσύ ακόμη να παίξεις για να κερδίσεις 1 εκατ. ευρώ;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Αν το Μουντιάλ σας έχει ήδη καθηλώσει, το Seri της Stoiximan είναι αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρωθεί η ιεροτελεστία των αγώνων.

Εμείς το δοκιμάσαμε και είμαστε εδώ για να σας πούμε την εμπειρία μας. Το Seri σε κρατάει σε εγρήγορση, αφού θα πρέπει να σημειώσεις… σερί σωστές προβλέψεις για να φτάσεις στο στόχο σου. Η πρόκληση μεγάλη, το χρηματικό έπαθλο τεράστιο!

Και το σημαντικότερο! Ακόμη κι αν χάσεις σήμερα κάποια πρόβλεψή σου, μπορείς να ξεκινήσεις νέο Seri, αφού το Μουντιάλ μόλις άρχισε και χρόνος υπάρχει άφθονος και για σένα που δεν έχεις κατεβάσει ακόμη την εφαρμογή! Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο Seri είναι 9 διαδοχικές προβλέψεις, άρα… τι κάθεσαι; Προλαβαίνεις!

Ως user της Stoiximan, λοιπόν, μπορείς να κερδίσεις εντελώς δωρεάν μέχρι και 1 εκατ. ευρώ, αφού δεν απαιτείται στοιχηματισμός: κατεβάζεις την εφαρμογή, παίζεις, πας… seri και κερδίζεις! Ο σκοπός σου είναι να έχεις τις περισσότερες σωστές διαδοχικές προβλέψεις.

Μπάλα, παιχνίδι και σωστές προβλέψεις, είναι η συνταγή που μπορεί να χαρίσει έως 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν στη διάρκεια του Μουντιάλ, μαζί με έπαθλα για μια σειρά από νικητές.

Πώς θα κερδίσεις; Πρέπει να πραγματοποιήσεις το απόλυτο Σερί 32 επιτυχημένων προβλέψεων στα διλήμματα των αγώνων του Μουντιάλ, όπως αυτά εμφανίζονται στο νέο Seri app του Stoiximan.com.cy!

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.com.cy/seri

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ