Συνάντηση πρωταθλητών Ευρώπης στην Πάφο!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Αθλητικό Συμπόσιο reloaded! «Πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο» είναι ο τίτλος του 3ου Αθλητικό Συμπόσιο Πετριδείου Ιδρύματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 στην Παλαιά Ηλεκτρική στην Πάφο, στις 18:30.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχουν καταλληλότεροι για να παρουσιάσουν τις δικές τους εμπειρίες πέραν από τους Παναγιώτη Γιαννάκη, τον αρχηγό της ομάδας του 1987 και προπονητή της ομάδας του 2005, Μιχάλη Κακιούζη, αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στους θριάμβους του Ευρωμπάσκετ 2005 και του Παγκοσμίου 2006, και το μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, Μιχάλης Καψής. Οι τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού, μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες, απαντούν σε αστικούς μύθους και στέλνουν μηνύματα.

Παράλληλα, οι γνωστοί δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής και Κώστας Βερνίκος, που μετάδωσαν τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδος σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, θα συντονίσουν τη συζήτηση με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Πέραν της βράβευσης των επίσημων προσκεκλημένων θα υπάρξει βράβευση αθλητών-προτύπων τοπικών σωματείων της Πάφου οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον αθλητισμό και χρήζουν ευσήμου μνείας.

Το συμπόσιο, που συνδιοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ