«Δεν κατηγορώ κανέναν για την αποχώρηση μου»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα με ανάρτηση του στα social media στέλνει θερμές ευχαριστίες σε όλους για τα τρία χρόνια παρουσίας του στον Απόλλωνα και αναφέρεται στην αποχώρησή του από την ομάδα.

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές του Απόλλωνα, για τη φροντίδα, για τα μηνύματα για όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν, να μην κατηγορήσω κανέναν για την αποχώρηση μου από το κλαμπ. Όλα στη ζωή έχουν μια αρχή, μέση και τέλος. Ευχαριστώ από όλη την καρδιά μου σε όλους τους θαυμαστές για τα μηνύματα που έλαβαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν στο Κολόσσι, ευχαριστώ σε όλους που στην καθημερινή ζωή κατάφεραν να μου κάνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Έδωσα το καλύτερο μου κάθε μέρα. Έχω περάσει πολλά πράγματα, και πάντα σεβόμουν τους πάντες. Ήμουν επαγγελματίας και βοήθησα όλους όσους μου ζήτησαν βοήθεια. Εύχομαι επιτυχία σε όλους και σε όλους ευτυχισμένα. Μια μεγάλη αγκαλιά από τον φίλο Άλεξ Ντα Σίλβα».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ