Οι επόμενες κινήσεις της «Κυρίας»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

«Σέντρα» έκανε η Ανόρθωση στη νέα σεζόν, μία σεζόν που τη βρίσκει ξανά στην Ευρώπη, γι’ αυτό και φέτος η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα.

Λιγότερες διακοπές για όλους στην «Κυρία», αλλά αυτό είναι ένα… ευχάριστο πρόβλημα, αφού το δέλεαρ της Ευρώπης είναι τεράστιο. Η ομάδα της Αμμοχώστου ξεκίνησε με κάποια νέα πρόσωπα, αλλά με έναν σημαντικό κορμό να παραμένει στην ομάδα και να της δίνει συνέχεια. Νέα πρόσωπα, όμως, θα προστεθούν και στην πορεία της προετοιμασίας και η προσπάθεια που γίνεται είναι οι επόμενες κινήσεις να μην καθυστερήσουν.

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες της διοίκησης Παντελή και του Ρόνι Λέβι είναι σημαντικές, κυρίως ως προς το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αρχικά δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ντούρις. Όπως αναφέραμε χθες, η Όρενμπουργκ έριξε τις απαιτήσεις της από τις 600.000 ευρώ στις 300.000 ευρώ. Μένει να φανεί η επόμενη κίνηση της «Κυρίας». Υπάρχει πεποίθηση για ευτυχή κατάληξη, αλλά αν αυτό δεν συμβεί η Ανόρθωση θα κινηθεί για άλλο φορ.

Πέρα από τον βασικό επιθετικό, η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει πρώτιστα και δύο βασικούς παίκτες για τα φτερά της επίθεσης. Ο Ρόνι Λέβι δίνει μεγάλη σημασία στα άκρα και θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις θέσεις αυτές με παίκτες που θα χτυπήσουν την πόρτα της 11άδας.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση θα κάνει και κάποιες άλλες κινήσεις, όπως για παίκτες U22 ή για μπακ απ του Πράνιτς, ωστόσο οι βασικοί της στόχοι στο παρόν στάδιο είναι ο φορ και οι ακραίοι επιθετικοί.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ