Νοκ άουτ επειδή… τον έκλεισε! (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο άνδρας του συγκεκριμένου βίντεο όχι μόνο μπήκε αντικανονικά μπροστά από έναν άλλο οδηγό, αλλά τον… πλάκωσε και στις μπουνιές επειδή αντέδρασε!

 

 

Οι καυγάδες στο δρόμο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την Ελλάδα όμως στη Ρωσία, είναι μάλλον καθημερινότητα. Δύσκολα θα βρεθεί Ρώσος που να μην έχει εμπλακεί σε τέτοιο περιστατικό και αυτό αποτυπώνεται και από τα χιλιάδες βίντεο που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. Ένα τέτοιο έχουμε και παρακάτω, με δύο οδηγούς που έψαχναν μάλλον αφορμή να τσακωθούν. Ο ένας, οδηγούσε κανονικά στη λωρίδα του και ο άλλος ήθελε να μπει μπροστά του και το έκανε με έναν μάλλον απότομο τρόπο.
Ο πίσω οδηγός, θα μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός και να μην ασχοληθεί, όμως προφανώς θα κόρναρε ή θα είπε κάτι, με αποτέλεσμα ο εμπρός να εξοργιστεί. Κατέβηκαν και οι δύο κάτω και αφού ο μπροστά κλώτσησε την πόρτα του άλλου αυτοκινήτου, τον… ξάπλωσε με μια μπουνιά! Στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει όμως οι γύρω οδηγοί τον κράτησαν στο σημείο. Όλο αυτό, με λίγη περισσότερη ψυχραιμία, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί!

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ