Μαφιόζικη Ferrari (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ιταλική αστυνομία είναι πλέον ισχυρότερη κατά 570 ίππους, χάρη στη Ferrari 458 Italia που «τσίμπησε» από «μεγάλο κεφάλι» της μαφίας!

 

 

Αν βρεθείτε στο Μιλάνο, είναι πολύ πιθανό να δείτε μια εντυπωσιακή Ferrari 458 Italia «ντυμένη» περιπολικό να κόβει βόλτες στους δρόμους! Φυσικά η αστυνομία δεν εκταμίευσε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να αποκτήσει ένα μόνο αυτοκίνητο, αφού το συγκεκριμένο έχει… βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Πριν κατασχεθεί από τα όργανα της τάξης, ήταν περιουσία ενός μεγάλου μαφιόζου που δραστηριοποιούταν στη νύχτα.

Η αστυνομία όταν πήρε το αυτοκίνητο το μετέτρεψε κατάλληλα, έβαλε τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα και την έβγαλε σε υπηρεσία. Πάντως, δεν σχεδιάζουν να την κρατήσουν για πάντα. Η Ferrari θα μείνει για λίγο στη δύναμη του σώματος όμως στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί και τα λεφτά που θα «πιάσει» θα πάνε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που προστατεύουν τα θύματα της μαφίας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ως «καθαρόαιμο» περιπολικό αλλά θα εκτίθεται ως σύμβολο κατά των πράξεων της μαφίας σε διάφορες εκπαιδευτικές ημερίδες.

 

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ