Κάθε φέτος και… καλύτεροι

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τα λάθη που έπραξαν μέσα στο προηγούμενο καλοκαίρι επιχειρούν να αποφύγουν στη Νέα Σαλαμίνα.

Πέρσι, τέτοια εποχή, ο Λιάσος Λουκά αναλάμβανε να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου ακόμα πιο ψηλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο από τους προκατόχους του με τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες να είναι μεγάλες.

Στην πορεία τα πράγματα δεν βγήκαν όπως τα ήθελαν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και τον Κύπριο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τον Οκτώβριο.

Ο διάδοχός του, Σάββας Πουρσαϊτίδης, κλήθηκε να αναδιαμορφώσει την αγωνιστική εικόνα της Νέας Σαλαμίνας και να σώσει ό,τι μπορεί από την περσινή σεζόν.

Αυτό όχι μόνο το κατάφερε, αλλά κέρδισε σύντομα την εκτίμηση και τον σεβασμό κόσμου και διοίκησης, η οποία τον εμπιστεύεται και για την προσεχή σεζόν έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου, όπως φάνηκε και κατά την χθεσινή (12/06) διάσκεψη τύπου των δύο τεχνικών, βαδίζουν πλέον σοφότεροι και θέλουν να προβούν σε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικές κινήσεις στα θέματα του προγραμματισμού.

Tάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ