Αποχώρηση…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Παρελθόν από το ΘΟΙ αποτελεί ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χριστόδουλος Παγλάς.

Αναλυτικά:

Μεγάλη συμβολή στην παραμονή της ομάδας στη Β Κατηγορία είχε ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χριστόδουλος Παγλάς. Έφθασε κοντά μας το Δεκέμβριο, όταν η ομάδα βρισκόταν στα χειρότερά της, τόσο από ψυχολογική όσο και από φυσική κατάσταση.

Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να φέρει τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα καλό επίπεδο, τουλάχιστον όσον αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Μια ομάδα που είχε μόνο είκοσι λεπτά διάρκεια στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να την φθάσει όχι μόνο στα ενενήντα αλλά στα ενενήντα πέντε λεπτά.

Ο Χριστόδουλος είναι μια μονάδα που θα θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα μας. Λυπηθήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε την αποχώρησή του. Ταυτόχρονα όμως χαρήκαμε, γιατί δόθηκε η ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί να κοιτάξει πιο ψηλά, στην Α Κατηγορία.

Είμαστε σίγουροί ότι ο επαγγελματισμός και το πάθος που τον διακρίνουν θα του επιτρέψουν να διακριθεί και στην Α Κατηγορία.

Σε μας δεν μένει παρά να του ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ