Πόσοι ίπποι έχουν «πεθάνει» με 700.000 χλμ; (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Αυτή η μπλε Skoda Octavia έχει διανύσει συνολικά 700.000 χλμ μέχρι και σήμερα και ανεβαίνει στο δυναμόμετρο, για να μας δείξει πόση ισχύς της έχει απομείνει ύστερα από τόσες ώρες λειτουργίας του μοτέρ!

 

 

Ένα αυτοκίνητο με την πάροδο των ετών και φυσικά, των χιλιομέτρων, χάνει ισχύ από τον κινητήρα του και αυτό μεταβάλλεται ανάλογα με το πόσο καλά έχει συντηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η Skoda Octavia με τον πετρελαιοκινητήρα 1.9 TDI γνωρίζουμε ότι είναι ένα «αλεξίσφαιρο» αυτοκίνητο που αντέχει πολλά χιλιόμετρα, με απόδειξη τα ταξί της Ελλάδας που τα βλέπουμε ακόμη στους δρόμους.

Η μπλε Octavia του βίντεο που ακολουθεί έχει διανύσει συνολικά 700.000 χλμ στη διάρκεια της ζωής της, με έναν φυσικά κινητήρα. Όταν άφησε τη γραμμή παραγωγής, πριν από περίπου είκοσι χρόνια, απέδιδε 90 ίππους μέγιστης ισχύος. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ωστόσο, είχε γίνει επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου και η τιμή αυτή ανέβηκε στους 110 ίππους. Πόσοι έχουν απομείνει από αυτούς; Δείτε το βίντεο για να πάρετε την απάντησή σας!

 

How Much Power Has Been Lost After 433,000 Miles?

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ