Πλήρως αλλαγμένη η ΕΝΠ στα «σαλόνια»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στις ομάδες που δεν έχουν ακόμη εκφράσει τις μεταγραφικές τους προθέσεις συμπεριλαμβάνεται η ΕΝΠ.

Η ομάδα του Παραλιμνίου επιστρέφει φέτος στα «σαλόνια» της Α’ Κατηγορίας και παρά το ότι έχουν περάσει έντεκα ημέρες από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποια συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή.

Μοναδική εξέλιξη στο «βυσσινί» στρατόπεδο η αποχώρηση του Ιβάν Τσούρτσουρις που με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έστειλε προς τα εξω το μήνυμα ότι έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Πληροφορίες του Balla αναφέρουν ότι η ΕΝΠ θα προβεί σε τουλάχιστον δέκα μεταγραφικές προσθήκες μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Από τη μια η αλλαγή αγωνιστικού επιπέδου με την άνοδο της ομάδας στους «μεγάλους» και από την άλλη τα νέα πλάνα που θέλει να εφαρμόσει ο Αντρέ Πάους, προοικονομούν και αρκετές αποχωρήσεις από το περσινό της ρόστερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Τσόκκο, και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο για να εντείνει τις διεργασίες στον προγραμματισμό.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, αυτή θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, με τις ακριβές ημερομηνίες για το βασικό της στάδιο να ανακοινώνονται από την διοίκηση του συλλόγου εντός της παρούσας εβδομάδας.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ