Με τον αγώνα TroodosMTBMarathon συνεχίζεται την Κυριακή (17/6) το TroodosSportsandFunFestival

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μετάτοναγώνα «0-2000», διεξάγεται το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ με το μαραθώνιο ορεινής ποδηλασίας
Συνεχίζεται αυτή την Κυριακή (17/6) το δεύτερο μέρος του TroodosSportsandFunFestival, με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας TroodosMTBMarathon. Ο αγώνας είναι ανοικτός για ποδηλάτες όλων των επιπέδων, αφού υπάρχουν τρεις κατηγορίες με διαφορετικές αποστάσειςLong, Middleκαι Short.
Οι τρεις κατηγορίες
Το γεγονός ότι στον αγώνα TroodosMTBMarathonθα υπάρχουν τρεις κατηγορίες με διαφορετικές αποστάσεις, δίνει τη δυνατότητα σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων να συμμετάσχουν και να επιλέξουν την απόσταση που επιθυμούν να διανύσουν. Ο αγώνας είναι επίσης ανοικτός για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Η κατηγορία Shortαπευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άπειρους ποδηλάτες, οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους απολαμβάνοντας παράλληλα τη μαγευτική διαδρομή του ψηλότερου βουνού της Κύπρου. Οι ποδηλάτες θα διανύσουν 13 χιλιόμετρα περνώντας και μέσα από το δάσος του Τροόδου.

Η Mediumαποτελείται από 24 χιλιόμετρα ξεκινώντας από την Πλατεία Τροόδους, διέρχεται από το δάσος και το γύρω από το Μονοπάτι Περσεφόνη προς τον Καταρράκτη των Καληδονίων και από εκεί προς τις Πλάτρες για το Φράγμα του Προδρόμου, από όπου θα ξεκινήσει η ανάβαση προς το Τρόοδος για την τελική ευθεία. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μία εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή, την οποία θα απολαύσουν όσοι συμμετέχουν.

Η δυσκολότερη κατηγορία είναι η Long, η οποία απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές ορεινής ποδηλασίας. Εδώ οι αθλητές θα διανύσουν 32 χιλιόμετρα, με συνολικά 1260 μέτρα ανάβασης. Η αφετηρία είναι η Πλατεία Τροόδους, όπου μετά από μερικά χιλιόμετρα θα ξεκινήσει η κατάβαση προς τις Πλάτρες. Από εκεί η διαδρομή περνάει μέσα από το δάσος, προς το Φράγμα του Προδρόμου και από εκεί η ανάβαση στο Τρόοδος.
Ανοικτές οι εγγραφές
Οι εγγραφές είναι ανοικτές για τις τρεις κατηγορίες του TroodosMTBMarathonκαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.activatecyprus.comγια να δηλώσουν συμμετοχή στη διαδρομή της επιλογής τους. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακή; (17/6).Οι βραβεύσεις των αθλητών θα τελεστούν στις 11:45, στην Πλατεία Τροόδους μπροστά από το TroodosHotel.

ΤοTroodosSportsandFunFestivalείναιμίαδιοργάνωσητηςActivateCyprusσε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Τροόδους και με την υποστήριξη του TroodosHotel, της BolseVita, της EthicSportsκαι της ΕΤΑΠ Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/TroodosSportsFunFestival.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ