Λετονία και Σλοβενία η Πάφος FC

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εντείνονται οι διεργασίες του προγραμματισμού αυτή την εβδομάδα στην Πάφος FC.

Η ομάδα της Πάφου στην παρθενική της παρουσία στα «σαλόνια» της Α’ Κατηγορίας κατάφερε να τερματήσει στην 10η θέση και να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό.

Επόμενος στόχος αποτελεί η παραμονή της στην κατηγορία των «μεγάλων» για ακόμα μια σεζόν και να τερματήσει ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Balla, η Πάφος FC θα ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία της στις 10 Ιουλίου, ταξιδεύοντας στην Ρίγα της Λετονίας εκεί όπου θα παραμείνει για ένα διάστημα είκοσι ημερών.

Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας, θα μεταβεί στην Σλοβενία για κάποια φιλικά παιχνίδια και θα επιστρέψει κοντά στις 15 Αυγούστου στην Κύπρο. Λεπτομέριες για αυτά θα ανακοινωθούν από την διοίκηση εντός της παρούσας εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, Μπεριγκό, Κόπριβτς και Ντόβμπνια παραμένουν στην ομάδα διατηρώντας το συμβόλαιό τους, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Λανς Χάλεγκριν επιδιώκει να κλείσει με το κεφάλαιο των ανανεώσεων με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ο κοινός κορμός της ομάδας. Μοναδική προσθήκη στο ρόστερ αποτελεί για την ώρα αυτή του Κέβιν Χολτ.

Τέλος, στην Κύπρο αναμένεται σε λίγες ημέρες ο επενδυτής της εταιρείας, Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος θα ανακοινώσει και την νέα ολοκληρωμένη σύνθεση του Δ.Σ του σωματείου.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ