Άλλο πέρσι και άλλο φέτος για Αλκή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με απόλυτη προσοχή κινούνται στην Αλκή στα θέματα του προγραμματισμού για την νέα περίοδο.

Οι άνθρωποι της «Αθάνατης» προέβηκαν σήμερα (12/06) στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ντούσκο Τρασκέβσκι, που αποτελεί και την δεύτερη φετινή μεταγραφική προσθήκη μετά τον Καμαρότα.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν τελειώνουν εκεί αφού τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι αρκετά και αναμένεται ότι θα γίνουν αρκετές ακόμα κινήσεις για να γεμίσουν.

Προτεραιότητα φαίνεται να παίρνουν πλέον οι περιπτώσεις των Πάρντο, Ντουβεντρού, Ντιγκρουτζιά και Μαλφλουρί στους οποίους κατατέθηκαν προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων τους, με την διοίκηση να αναμένει την δική τους απάντηση.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να δούμε μια διαφορετική Αλκή σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Βασική επιδίωξη του Κώστα Σακκά και των συνεργατών του αποτελεί η διατήρηση του βασικού κορμού ποδοσφαιριστών που κράτησαν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό λόγω της στενότητας του νέου μπάτζετ της ομάδας, τότε η «Αθάνατη» θα πορευτεί με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ