“Πάντα ετοιμάζομαι για τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

“Είμαι ένας από εκείνους τους παίκτες που σκέφτονται κάτι άλλο όταν τελειώσει το παιχνίδι. Δεν μπορείτε να παίξετε σε αυτό το επίπεδο οταν πάντα σκέφτεστε το ποδόσφαιρο, πρέπει να αποσυνδέεστε. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου παίζουν τένις ή πηγαίνουν για ψάρεμα. Για παράδειγμα, μισώ το ψάρεμα, αλλά αγόρασα ένα ποδήλατο και πηγαίνω στο πάρκο όταν ο καιρός είναι καλός. Είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσω ανάμεσα στα παιχνίδια. Ακόμα και ο ύπνος για μένα είναι απαραίτητος. Μου αρέσει να κοιμάμαι τουλάχιστον επτά έως οκτώ ώρες κάθε βράδυ, νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παίξω σε αυτά τα επίπεδα διαφορετικά. Να κοιμάσαι καλά και να μην πας αργά για ύπνο είναι επίσης απαραίτητο για να αποφύγεις τραυματισμούς. Είναι μια θυσία που πρέπει να κάνουν οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο.
Πάντα ετοιμάζομαι για τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.Ακολουθώ την ίδια ρουτίνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.Άφιξη στο γήπεδο,ακούω την μουσική μου και στη συνέχεια ετοιμαζομαι να βγω για προθέρμανση. Δεν είναι τίποτα σημαντικό, αλλά με βοηθάει να μπαίνω στο παιχνίδι και να σκέφτομαι το κλίμα του αγωνα.Καταλαβαίνω,οτι είναι ώρα να παίξουμε. ”
Γουέσλει Σναιντερ

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ