Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος στάθηκε στο πλευρό της “Θύρας 7” και του “Αττίλιο”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (10/6), για να αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Παναθηναϊκό. Πέρα από αυτά που έβλεπαν και αντιλαμβάνονταν όλοι, όπως η αγάπη του για το “τριφύλλι” και οι τεράστιες επενδύσεις που έκανε για την αγαπημένη του ομάδα, υπάρχουν δύο ιστορίες που καταδεικνύουν ποιος ήταν ως άνθρωπος. Δύο ιστορίες με ερυθρόλευκο φόντο, το οποίο βέβαια ο ίδιος ουδέποτε λογάριασε.

Η πρώτη έγινε γνωστή από τον αδελφό του, Θανάση, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1997 στο “ΦΩΣ”. Τότε, είχε αποκαλύψει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας του “Αττίλιο” όταν αυτός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο θρυλικός τρομπετίστας της “Θύρας 7” δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα, κάτι το οποίο έκανε ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Η δεύτερη αφορά στην τραγωδία με τα θύματα της “Θύρας 7” έξι χρόνια νωρίτερα. Είχε δώσει όλο το πλάσμα αίματος στο “Τζάνειο”.

Δεν ήταν βέβαια αυτές οι μοναδικές περιπτώσεις που αποτυπώθηκε το μεγαλείο της ψυχής του, το μέγεθος του ανθρώπου που λεγόταν Παύλος Γιαννακόπουλος. Ιστορίες υπάρχουν πολλές ακόμη, άλλες πιο γνωστές, άλλες λιγότερο γνωστές. Η ουσία δεν αλλάζει και καταγράφει στην Ιστορία τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως έναν εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του αθλητισμού της χώρας, αλλά και της Ευρώπης. Μα πάνω απ όλα, ως έναν σπουδαίο άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στον αθλητισμό…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ