«Μπαίνουν οι μπουλτόζες για το νέο γήπεδο της Λεμεσού»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι βρέθηκε η χρυσή τομή με τα τρία σωματεία και όλα είναι έτοιμα για να μπουν μέσα οι μπουλτόζες.

 

Για τη συνάντηση: 

«Βρήκαμε τη φόρμουλα μετά το θέμα που υπήρξε με την άρνηση της Ευρωπαϊκής επιτροπής ανταγωνισμού. Σήμερα είχαμε συνάντηση με τα τρία σωματεία και βρήκαμε τη χρυσή τομή για το επόμενο βήμα. Όλα τα άλλα είναι έτοιμα και θα μπουν μέσα οι μπουλτόζες»

Για το χρονοδιάγραμμα: 

«Θα χρειαστούν 1-2 μέρες απ’ τους δικηγόρους για να ετοιμάσουν τα έγγραφα. Με την υπογραφή εντός μιας εβδομάδας θα κατοχυρωθεί και τότε οι μπουλτόζες θα μπουν. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση και είμαστε στο όριο για την παράδοση όπως είχαμε πει»

Για το αν μπορεί να προκύψει άλλη καθυστέρηση: 

«Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο που να μας κρατήσει πίσω»

Για τις προδιαγραφές του γηπέδου: 

«Είναι κατηγορίας 4 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Για το αν θα είναι το καλύτερο: 

«Δεν θα είναι το μεγαλύτερο, όμως σε θέμα τεχνολογίας θα είναι καλύτερο»

Για το αν θα μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα: 

«Δεν υπάρχει πρόνοια για αύξηση πέραν των 13 χιλιάδων»

Για το μητρώο φιλάθλου: 

«Η προσπάθεια μας είναι να δημιουργήσουμε μητρώο πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου. Η εφαρμογή του νόμου είναι υποχρέωση. Επεξεργαζόμαστε ένα λογισμικό και θα έχουν πρόσβαση συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν και την έγκριση της επίτροπου»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ