Θέλει ανταγωνιστική Μονακό

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μίλησε για την επιτυχία του συλλόγου όσον καιρό βρίσκεται εκεί, τονίζοντας ότι η επένδυση θα πρέπει να συνεχιστεί προκειμένου η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική.

 

 

Ο Ριμπολόβλεφ μίλησε στο RMC για τον τρόπο λειτουργίας της Μονακό, αναφέροντας ότι στην ομάδα αισθάνονται τυχεροί που έχουν στην τεχνική ηγεσία τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, έναν από τους καλύτερους προπονητές, όπως υποστηρίζει.

«Ο Βαντίμ Βασίλιεφ ασχολείται καθημερινά με τον σύλλογο, αλλά υπάρχει μια υψηλού επιπέδου ομάδα δίπλα του. Όπως ο Μάικλ Εμέναλο και φυσικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όλες οι σημαντικές αποφάσεις παίρνονται από μένα, αλλά θέλω την καλύτερη δυνατή ενημέρωση μέσα στον σύλλογο καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Ριμπολόβλεφ.

Όσον αφορά για το πως αισθάνεται στο Μονακό, ο Ριμπολόβλεφ υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αγαπάω τον σύλλογο και το Πριγκιπάτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να βασιζόμαστε στην υποστήριξη του Πρίγκιπα που για μένα είναι καθοριστική για την επιτυχία του συλλόγου. Συνδέεται σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις και η γνώμη του είναι πάντα πολύ χρήσιμη».

Ο Ριμπολόβλεφ παράλληλα τόνισε ότι θα συνεχίσει να παίρνει ρίσκα για να κρατήσει τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών: «Οι άνθρωποι εκτιμούν και καταλαβαίνουν τον τρόπο δουλειάς μας, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε σε βελτιώσεις. Για παράδειγμα έχω δώσει την έγκριση για μια επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ για ένα μοντέρνο προπονητικό κέντρο. Ο σύλλογος είναι σωστά δομημένος και πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε ρίσκα για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να βρούμε μεγάλα ταλέντα στο μέλλον».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ