Στην Κύπρο ο μάνατζερ του Άλεξ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Βολιδοσκοπήσεις πολλές, φήμες περισσότερες, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο προς το παρόν για τον Άλεξ Ντα Σίλβα, τον οποίο πάντως καλοβλέπουν αρκετές ομάδες στο νησί.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις ως προς το μέλλον του, αφού επέστρεψε στην Κύπρο ο μάνατζέρ του, Πέτρος Κονναφής, ο οποίος απουσίαζε το προηγούμενο διάστημα εκτός Κύπρου. Με την επιστροφή του στο νησί, θα γίνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις με ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο «μάγο» μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα.

Ομάδες έχουν ακουστεί πολλές (ΑΕΛ, Ομόνοια, Ένωση, Πάφος μεταξύ αυτών), αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν.

Ο Ντα Σίλβα συνεχίζει τις διακοπές του εκτός Κύπρου και περιμένει νέα από τον εκπρόσωπό του. Και ενδέχεται αυτά να προκύψουν τις επόμενες μέρες, από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του είναι στο νησί ξανά και έχει στην ατζέντα του και τον επόμενο σταθμό του Άλεξ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ