Παρουσίαση νέου πτυχίου Sports Science από Frederick

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Νέο πτυχιακό πρόγραμμα που έχει άμεση σχέση με τον Αθλητισμό παρουσιάζει το πανεπιστήμιο του Frederick.

H επίσημη ενημέρωση:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»
Το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου πτυχιακού προγράμματος «Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, στις 19:00, στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό.
Το νέο αυτό πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο 2018 στη Λεμεσό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Πανεπιστήμιο Frederick θα τιμήσει τους Κύπριους Ολυμπιονίκες Παύλο Κοντίδη και Απόστολο Παρέλλη.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Λεμεσού, καθώς και πλήθος σημαντικών αθλητικών φορέων, δημόσιων, ιδιωτικών και ημικρατικών οργανισμών, ομοσπονδιών, σημαντικών αθλητικών επιστημόνων και παραγόντων, κ.ά.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΣΠ:

Το Πανεπιστήμιο Frederick παρουσιάζει το νέο πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών:

«Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού»

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Λεμεσό.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει την Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 19:00, στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό.

Π.Α. στο Πανεπιστήμιο Frederick μέχρι 11/6 στο τηλ.: 25730975 (Μαρία Αναστασίου)

*** Tο Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει σε όλα τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. υποτροφίες μέχρι και 50%. Παρακαλούνται τα μέλη μας τα οποία θα ήθελαν να διεκδικήσουν υποτροφία να επικοινωνήσουν πρώτα μαζί με τον ΠΑ.Σ.Π. στο τηλ.: 22466508.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ