Ο Σπύρος Νεοφυτίδης σχολιάζει στο Balla τα μέτρα της ΚΟΠ για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τα μέτρα στήριξης του Κύπριου ποδοσφαιριστή που ήδη φέρνουν αντιδράσεις από κάποιες ομάδες. Ποια η άποψη του ΠΑ.Σ.Π.;

Το Balla επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρο Νεοφυτίδη, προκειμένου να μας αναλύσει τη σκοπιά του οργάνου των παικτών.

«Το θεωρούμε σαν ένα θετικό μέτρο, το οποίο σίγουρα θα δώσει κίνητρα στις μικρομεσαίες ομάδες, ειδικά με τα οικονομικά κίνητρα στήριξης που δίνει η Ομοσπονδία», δήλωσε αρχικά στο Balla ο Σπύρος Νεοφυτίδης.

Και πρόσθεσε:

«Δεν αναμένουμε να έχουν άμεσα αποτελέσματα τα μέτρα αυτά, γιατί χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά είναι ένα θετικό μέτρο. Οι αλλαγές δεν είναι στο μέγιστο του βαθμού που σίγουρα θα θέλαμε, αλλά νομίζω ότι θα δατηρηθεί στον αναπνευστήρα ο Κύπριος παίκτης».

Επισήμανε και κάτι ακόμη που είναι πιο θετικό:

«Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι δεν πέρασε η εισήγηση για 17 ξένους, ίσως το πιο θετικό είναι αυτό, όπως και το γεγονός ότι το όριο για τους παίκτες από τις ακαδημίες αφορά και ακαδημίες άλλων ομάδων, θα ανοίξει την αγορά και θα μπορέσουν να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες οι Κύπριοι παίκτες».

«Θεωρώ ότι για φέτος είναι δύσκολο να κάνουν πράξη τα μέτρα αυτά οι μεγάλες ομάδες. Είναι μία σολομώντεια λύση που τους αφήνει όλους ευχαριστημένους και όλους παραπονεμένους», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. και κατέληξε:

«Από εκεί και πέρα το σημαντικό για εμάς δεν είναι ποιος είναι νικητής, αλλά η αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας και η στήριξη του κυπριακού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας. Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο της ΚΟΠ ότι χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Κατανοούμε ότι ίσως ήταν αδύνατο να γίνουν αλλαγές από φέτος».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ