Δρ. Γιάγκου: «Η Ανόρθωση έκανε όλα τα διαβήματα που έπρεπε»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση μίλησε το πρωί της Παρασκευής (08/06) ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0:

Για τη διπλή ενίσχυση:

«Είχαμε πει πως με την έναρξη της προετοιμασίας θέλουμε ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ συμπληρωμένο και έτσι έπρεπε να τακτοποιήσουμε κάποιες εκκρεμότητες και χθες όντως αυτό έγινε».

Για τον Κατσιαράβα:

«Ουσιαστικά γίνονται προσπάθειες για να ελευθερωθεί νωρίτερα και να είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Έχει ισχύ το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνη, και θα γίνουν οι διεργασίες για να έρθει νωρίτερα».

Για το γεγονός πως θα χρειαστεί άδεια για ξεκούραση:

«Αυτό θα το δούμε με τον προπονητή, όμως χθες αυτό που έκλαβα απ’ τον Νίκα είναι πως διψά για ποδόσφαιρο».

Για τον τερματοφύλακα:

«Προσπαθήσαμε να έχουμε ισάξιες επιλογές τερματοφυλάκων σε περίπτωση που η περίπτωση του Σαλέν δεν μπορούσε να προχωρούσε. Σε κάθε περίπτωση φαινόταν πως θα χρειαζόταν ακόμη λίγο καιρός και γι’ αυτό προχωρήσαμε στην επόμενη μας επιλογή. Ο Μάριο είναι μια ικανότατη επιλογή και θα τον έχουμε».

Για τον Ντούρις:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η Ανόρθωση έκανε όλα τα διαβήματα που έπρεπε να κάνει. Στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις γιατί και εμείς έχουμε την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και η Όρενμπουργκ το ίδιο».

Για το γεγονός πως η μεταγραφή καθυστερεί:

«Ξέραμε πως θα έπρεπε να περιμένουμε. Δεν βάλαμε ποτέ χρονοδιαγράμματα. Ξέραμε απ’ την αρχή πως για το θέμα Ντούρις θα έπρεπε να περιμένουμε κάποιες μέρες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέραν απ’ το να περιμένουμε. Είμαι αισιόδοξος».

Για τον προγραμματισμό:

«Θα χρειαστούμε μερικές μεταγραφές ακόμη και θα χρειαστεί χρόνος. Για να αυξήσουμε το ρόστερ δυο οδοί υπάρχουν. Κύπριοι και κατάλογος Β’. Θα κινηθούμε όμως μόνο όταν πρέπει και σε ποδοσφαιριστές που θα χαρίζουν».

Για τον Λαβόρδε:

«Δεν πρέπει ο κόσμος να έχει πολλές ελπίδες. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι πολύ μεγάλη, και θεωρώ πως με τα τωρινά δεδομένα είναι μια μεταγραφή που πολύ δύσκολα θα συμβεί».

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με την Ομοσπονδία του Ισραήλ:

«Επισήμως δεν μιλήσαμε με κανένα. Ούτε στα γραφεία μας ήρθε κάποια πρόταση. Εμείς βλέπουμε πως προχωρούμε και πως συνεχίζουμε με τον Ρόνι Λέβι. Ο ίδιος ο προπονητής έχει επαφή και χθες ήταν στην Κύπρο. Είναι ο προγραμματισμός, η προετοιμασία και αρκετά ακόμη. Αυτά μας απασχολούν».

Για την πρώτη προπόνηση:

«Έχουν ξεκινήσει οι εργομετρικές και οι αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη επίσημη προπόνηση δεν θα είναι τη Δευτέρα. Ξεκινάμε εκεί αλλά θα καθοριστεί άλλη ημερομηνία για τον Αγιασμό».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Είχαμε μια αρκετά καλή ανταπόκριση απ’ τον κόσμο. Περίπου 200 – 250 έφυγαν. Ο κόσμος περιμένει να δει και μεταγραφικά αλλά και άλλες κινήσεις αλλά θεωρώ πως τα νούμερα της περσινής θα τα ξεπεράσουμε».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ