Από το θέλω στο μπορώ για Κάστανο-Σιέλη

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τα νέα δεδομένα που πάνε να δημιουργηθούν με την υποχρεωτική συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών αναγκάζει τις ομάδες να προετοιμαστούν και να κοιτάξουν σε δικούς μας ποδοσφαιριστές.

Και οι εισηγήσεις αυτές κάθε αυτές που κατέθεσε ο Γιώργος Κούμας να μην περάσουν, είναι δεδομένο ότι κάτι θα αλλάξει με τους κανονισμούς και με βάση την αποφασιστικότητα που βγάζει ο πρόεδρος της ΚΟΠ.

Οι μικρομεσαίες ομάδες πάνε με συγκεκριμένες περιπτώσεις Κύπριων και δη ποδοσφαιριστών που πέρασαν ξανά από αυτές και αγωνίζονταν ίσως σε μικρότερες κατηγορίες. Εξάλλου δεν τους παίρνει και η τσέπη να πάνε για μεγαλύτερα πράγματα.

Όσον αφορά τις ομάδες της πρώτης εξάδας κοιτάζουν και προς εξωτερικό μεριά. Δυο ποδοσφαιριστές των οποίων όπως πληροφορούμαστε τα ονόματα παίζουν δυνατά για επαναπατρισμό αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο είναι αυτά των Γρηγόρη Κάστανου και Βαλεντίνου Σιέλη.

Βέβαια από το θέλω μέχρι και το μπορώ υπάρχει μια απόσταση και το λέμε αυτό καθώς πρόκειται για δύο περιπτώσεις δύσκολες με υψηλό κασέ. Το κασέ του Κάστανου κινείται γύρο από τις 20 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, ενώ του Σιέλη λίγο πιο πάνω και με βάση το συμβόλαιο που διατηρεί με ομάδα της Κορέας.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ