Το νοσοκομείο που έβγαλε τη διάγνωση για τον Κάριους χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η εφημερίδα AS βλέπει σκάνδαλο πίσω από τη διάγνωση του Κάριους για διάσειση στον τελικό του Champions League, αποκαλύπτοντας ότι το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

 

Ο Κάριους υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, το οποίο διέγνωσε πως ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είχε υποστεί διάσειση μετά το χτύπημα από τον Ράμος στον τελικό του Champions League, κάτι που πιθανώς τον οδήγησε να κάνει τα ολέθρια λάθη που κόστισαν στους «Κόκκινους».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα AS, το συγκεκριμένο νοσοκομείο το οποίο έβγαλε αυτή τη διάγνωση, χρηματοδοτείται από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αποκάλυψη της AS, το νοσοκομείο λαμβάνει χρήματα από το ίδρυμα των Boston Red Sox, την ομάδα του μπέιζμπολ, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, η μαδριλένικη εφημερίδα αμφισβητεί την εγκυρότητα της εξέτασης του Κάριους, θεωρώντας πως σκοπίμως έγινε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για να επωφεληθεί η αγγλική ομάδα επικοινωνιακά από τα αποτελέσματα της διάγνωσης.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ