Πλήρης απογοήτευση για Παπαδόπολο – «Χώρισαν άδοξα οι δρόμοι μας με Ανόρθωση»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Πικρία εξέφρασε λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο του με την Ανόρθωση, ο πρώην πορτιέρο της «Κυρίας», Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον SuperSport FM 104.0:

Για την αποχώρηση από την Ανόρθωση…  

«Tους λόγους δεν τους ξέρω καλά εγώ. Δεν είχαμε επαφή όταν τελείωσε το συμβόλαιο. Απλά έληξε η συνεργασία μας και χώρισαν οι δρόμοι μας. Προσπάθησα να μάθω τους λόγους γιατί, είχα άριστη σχέση με όλους. Δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής και λογικά ήταν δική του απόφαση».

Αν τον απογοήτευσε το όλο σκηνικό…

«Απογοητεύεσαι όταν είσαι σε μια ομάδα που υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και όταν ειδικά δεν ξέρεις το λόγο. Έτσι είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωράς, να βλέπεις τον επόμενο σταθμό και τι θα κάνεις στο μέλλον».

Για τη Νέα Σαλαμίνα…  

«Το θέμα το χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου. Διαδικαστικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Η Νέα  Σαλαμίνα μπορεί να μου δώσει την προοπτική να αγωνιστώ. Το καλύτερο θα ήταν να πάω σε μια ομάδα που θα έχω τις ευκαιρίες. Όταν γυρίσω θα τελειώσει το θέμα».

Αν είδε τις εισηγήσεις του προέδρου της ΚΟΠ…

«Δεν ξέρω συγκεκριμένα τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Η άποψη μου είναι ότι αργήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Λειτουργούμε εκ των υστέρων κα προσπαθούμε να προλάβουμε καταστάσεις. Ψάχνουμε ποδοσφαιριστές για την εθνική και κυπροποιούμε ξένους. Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά ήδη έπρεπε να είχαμε εξελίξεις».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ