Πήρε μπρος ο Γιώργος Κούμας! – Ποιες εισηγήσεις απέστειλε στα σωματεία

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εισηγήσεις προς τα Σωματεία Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ απέστειλε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ενόψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Θα αναμένει μάλιστα μέχρι αύριο Πέμπτη (7/6) την απάντηση τους.

Στις εισηγήσεις περιλαμβάνονται δυο προτάσεις ως ακολούθως:

Πρόταση 1

Παραμένει ο κανονισμός για δύο Κύπριους στην 11άδα, αλλά το πρόστιμο αυξάνεται σε 2.000 ευρώ αντί για 1.500 για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Πρόταση 2

-Πέντε από τους 18 παίκτες στο φύλλο αγώνος να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου.

-Από το 2018-19 ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο της ΚΟΠ πριν να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας θα πρέπει να είναι στη βασική ενδεκάδα.

-Το κάθε Σωματείο μπορεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος να μην συμπεριλάβει κανένα παίκτη ως πιο πάνω μόνο σε 4 αγώνες της επιλογής του.

-Σε περίπτωση που Σωματείο δεν τηρήσει τον κανονισμό χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή στην αρχική ενδεκάδα, πέραν των τεσσάρων αγωνιστικών, θα τιμωρείται με αφαίρεση έξι βαθμών και πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε αγώνα.

-Όσον αφορά τον κανονισμό για τους πέντε ποδοσφαιριστές στο φύλλο αγώνος που πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου, σε περίπτωση που Σωματείο δεν δηλώσει τους πέντε, τότε η θέση ή οι θέσεις θα μένουν κενές στο φύλλο αγώνος. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει πρόστιμο 5.000 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή.

-Θα υπάρχει επίσης επιβράβευση των σωματείων που θα έχουν χρησιμοποιήσει τους περισσότερους Κύπριους με 50,000 ευρώ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ