«Έχω ένα ξεχωριστό μήνυμα για όλους στην Κύπρο…» (video)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Καλό  αποχαιρέτησε όσους τον βοήθησαν στην Κύπρο και ειδικά την Ανόρθωση και τον κόσμο της.

«Έχω ένα ξεχωριστό μήνυμα για όλους στην Κύπρο. Όπως ξέρετε φεύγω, αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση. Δεν ήταν εύκολο αλλά μίλησα με τον πρόεδρο και βρήκαμε τον τρόπο. Πρέπει να τον ευχαριστήσω για την κατανόηση στην επιλογή μου και που με βοήθησε να κάνω αυτή την κίνηση.

Είμαι πλήρως ευγνώμων σε όλους στην Κύπρο που μου έδωσαν την ευκαιρία όταν έφτασα εκεί πριν από πέντε χρόνια. Πήγα στην Δόξα, στην ΑΕΛ και μετά στην Ανόρθωση. Ήταν ευχαρίστηση να παίξω σε όλες αυτές τις ομάδες και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους αυτών των ομάδων.

Ειδικά για την Ανόρθωση μπορώ να πω ότι αυτά τα δυο χρόνια ήταν πολύ καλά, φανταστικά. Έμαθα πολλά από κάθε παίκτη και κάθε προπονητή. Η στήριξη του κόσμου ήταν κάτι απίστευτο. Πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα ώστε η Ανόρθωση να ανέβει ξανά. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστέψετε ότι όλα είναι πιθανά. Όπως είδατε πέρσι με την στήριξη του κόσμου τα πήγαμε πολύ καλά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Καραβίδα που με βοήθησε πολύ από τότε που ήρθα. Είμαι ευγνώμων για όσα έκανε για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, θα σας έχω στην καρδιά μου όλους».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ