Δημοσθένους: «Kαλές οι κινήσεις από Κούμα – Πήραμε και το «οκ» από ΠτΔ»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για όλα όσα αφορούν τον Άρη, τις εισηγήσεις Κουμα και το γήπεδο στην Λεμεσό, μίλησε ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Σταύρος Δημοσθένους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport fm 104.0:

Για τις εισηγήσεις του προέδρου της ΚΟΠ για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές….
«Η άποψη μου για τους Κύπριους είναι γνωστές. Πάντα προσπαθώ στον Άρη να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Κύπριους. Αν περάσει σαν κανονισμός θα είναι ότι καλύτερο».

Πιστεύετε ότι πρέπει να περάσουν αυτές οι εισηγήσεις;
«Το πιο βασικό από όλα είναι ότι με τον ερχομό του κύριου Κούμα υπάρχει διάλογος μεταξύ προέδρων και ομοσπονδίας και βρίσκονται οι καλύτερες λύσεις. Αν και υπάρχουν αντιδράσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα υπάρξει κάτι καλό για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή»

Για το θέμα αύξησης των ομάδων…
«Αν και εμείς πήγαμε στην β΄ κατηγορία, το πρωτάθλημα ήταν καλό και άρεσε στον κόσμο. Οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι είναι καλύτερα με 14 ομάδες και κάναμε αίτημα στην ΚΟΠ. Αν αξιολογηθεί η πρόταση και κριθεί καλή να γίνει».

Πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος;
«Η δεύτερη φάση για το β΄ γκρουπ είναι μαρτύριο. Όταν δεν έχει και κόσμο δεν είναι και το καλύτερο οικονομικά. Υπάρχουν και αρνητικά και για το πρώτο γκρουπ».

Για το γήπεδο της Λεμεσού…
«Υπάρχει συνάντηση προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη με τον ΚΟΑ για το γήπεδο. Θα βρεθεί λύση. Από την στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άναψε το πράσινο φως θα γίνει το περιβόητο γήπεδο».

Η ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού λέει ότι δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες τα τρία σωματεία…
«Υπάρχει λύση, θα γίνει συνεδρία, ο πρόεδρο του ΚΟΑ είναι συνεργάσιμος και θέλει να γίνει το γήπεδο».

Τι γίνεται με το χτίσιμο του νέου Άρη;
«Θα δουλέψουμε όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Ο υποβιβασμός δεν ήταν ότι καλύτερο. Θ προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Ο Χρύσης είναι στο εξωτερικό για θέματα της ομάδας και επιστρέφει αύριο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για τον προγραμματισμό;
«Θα ανακοινωθούν όλα πριν την έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Ράντου…
«Έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, έφυγε χωρίς άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ. Μάθαμε ότι προπονείται με άλλη ομάδα και κινηθήκαμε εναντίον του».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ