«Αν υπάρξει πρόταση θα το σκεφτώ…»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Καλεσμένος στον Active ήταν ο Άλεξ ντα Σίλβα o οποίος εξέφρασε την επιθυμία όπως συνεχίσει την καριέρα του σε κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Active:

«Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Απόλλωνα ένιωσα άσχημα, όμως τώρα είμαι πολύ καλύτερα και περιμένω την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ μου και μου ζήτησε ακόμη λίγες ημέρες», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Παραλίμνι να του έχει καταθέσει πρόταση για συνεργασία, ξεκαθάρισε: 

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν. Ήθελαν να ξεκουραστώ λίγο και μετά να αποφασίσω. Στο Παραλίμνι έφτιαξα το όνομά μου στην Κύπρο. Πάντα έχω ένα ιδιαίτερο σεβασμό σε όλους εκεί στην ομάδα, τους αγαπώ και ξέρω ότι νιώθουν το ίδιο, όμως δεν έχω κάποια πρόταση από το Παραλίμνι. Αν υπάρξει πρόταση θα το σκεφτώ».

Όσον αφορά στην αγωνιστική του κατάσταση είπε: «Θεωρώ ότι έχω ακόμη 2-3 χρόνια ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο και να προσφέρω. Είμαι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα ένα συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών».

Αναφορικά για την πρόταση που δέχθηκε από τον Απόλλωνα και την οποία απέρριψε, τόνισε:

«Εκπλαγήκα από την πρόταση του Απόλλωνα. Περνούσα πάρα πολύ καλά και έχω πολλούς φίλους εκεί. Αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος δεν έπαιξα και ουσιαστικά είχα καταλάβει και εγώ από αυτή την πρόταση ότι έφτασε ο χρόνος μου να φύγω από τον Απόλλωνα.

Για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου και για το τι κρατά από την παρουσία του στη λεμεσιανή ομάδα τα τελευταία χρόνια, είπε: 

«Πιστεύω ότι όταν ήρθα στην Κύπρο ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα γιατί είχε περισσότερο ανταγωνισμό. Τώρα ξεχωρίζουν 2-3 ομάδες. Πέρασα τρία καταπληκτικά χρόνια στον Απόλλωνα. Κρατάω όλους όσους εργάστηκαν μαζί τους, τα μηνύματα και την αγάπη των φιλάθλων. Δεν θα ξεχάσω τίποτα».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ