Εμείς πολεμάμε στους δρόμους, όμως στη Βρετανία συνεργάζονται (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ευγένεια και η συνεργασία στον δρόμο κάνουν θαύματα, όπως αποδεικνύει και το βίντεο με πρωταγωνιστές έναν ποδηλάτη, έναν οδηγό λεωφορείου και έναν πεζό στο Λονδίνο!

 

 

Η κυκλοφορία στις πόλεις δεν πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά σε συνθήκες ζούγκλας. Υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αυτός της ευγένειας και της συνεργασίας, που αποδεικνύεται ορισμένες φορές θαυματουργός. Αυτό αποτύπωσε σε βίντεο με λήψεις από κάμερα κράνους ο Youtuber RoyalJordanian με ειδικότητα τις μοτοσικλέτες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οδηγούσε πάντως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, με το οποίο έκανε σλάλομ ανάμεσα στην πυκνή κυκλοφορία.

Τη στιγμή που προσπερνούσε όμως με το αθόρυβο δίκυκλο ένα λεωφορείο, είδε ξαφνικά να βγαίνει από το παράθυρο το δεξί χέρι του οδηγού και να του κάνει νόημα, να φρενάρει. Αμέσως μετά διαπίστωσε ο ποδηλάτης, ότι το ογκώδες όχημα κάλυπτε έναν πεζό, που διέσχιζε εκείνη τη στιγμή τον δρόμο και έτσι δεν ήταν σε θέση να τον δει έγκαιρα ο δικυκλιστής.

Ο πεζός θέλησε να παραχωρήσει ευγενικά την προτεραιότητα στον δικυκλιστή, τελικά όμως πέρασε πρώτος απέναντι με ένα χαμόγελο στα χείλη. Η ωραία σκηνή έληξε με μία cool φιλική γροθιά μεταξύ του οδηγού του λεωφορείου και του ποδηλάτη, ενώ κάποια αγγλικά Μέσα ενημέρωσης τη χαρακτήρισαν – με μία δόση υπερβολής – ως «τη βρετανικότερη στιγμή όλων των εποχών».

Πειράζει πάντως, που εμείς ζηλέψαμε και θα θέλαμε να βλέπουμε τέτοια περιστατικά και στους δικούς μας δρόμους, όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος;

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ