Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΚ για την τριετία 2018-2021

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τη νέα της ηγεσία για την τριετία 2018-2021 εξέλεξε το βράδυ της Παρασκευής (01/06/2018) η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

Κατά τη διάρκεια της Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, τη θέση του προέδρου ανέλαβε άνευ ανθυποψηφίου ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο οποίος διαδέχτηκε τον επί 17 χρόνια πρόεδρο Παναγιώτη Φελλούκα.

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξή των επτά επαγγελματικών μελών του Δ.Σ., με τους πιο κάτω επτά δημοσιογράφους να εκλέγονται:

Κωνσταντίνος Σκαμπύλης 52 ψήφοι
Κώστας Καλλής 51
Μάριος Χατζηστυλλής 49
Μικαέλο Παπαδάκης 46
Ανδρέας Μαύρος 42
Γρηγόρης Γεωργίου 36
Γιώργος Τσαβέλλας 34

Οι δημοσιογράφοι Στέλιος Στέλιου, Ανδρέας Παυλίδης και Ανδρέας Παρασκευά έλαβαν 31, 22 και 15 ψήφους αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των μη επαγγελματικών μελών, υποψηφιότητα υπέβαλε μόνο ο Κυριάκος Κτωρίδης και έτσι ανακηρύχθηκε μέλος του Δ.Σ. κατά τη Γενική Συνέλευση.

Πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Φελλούκας προχώρησε στον απολογισμό του σημαντικού του έργου. Αναφέρθηκε στα εμπόδια που αντιμετώπισε ο ίδιος και το συμβούλιο του, ανέπτυξε δέκα προτεραιότητες τις οποίες το νέο συμβούλιο καλείται να λάβει υπόψη, ενώ τόνισε ότι αφήνει μια οργάνωση στην επόμενη διοίκηση οικονομικά σε εξαιρετικό σημείο, με κύρος και υπόσταση στην κυπριακή κοινωνία. Κλείνοντας, υποσχέθηκε πως ο ίδιος και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο θα βρίσκονται στο πλευρό της νέας διοίκησης.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ